Bijtringen

Bijtringen zijn heerlijk voor een kleintje met doorkomende tandjes! Ze worden gemaakt van siliconen en/of hout. Siliconen zijn flexibel, stevig, heel gemakkelijk schoon te maken, en veilig. De siliconen kralen zijn 100% BPA vrij en er wordt alleen onbehandeld hout gebruikt, waardoor er veilig gekauwd kan worden. De volgende punten zijn altijd belangrijk in verband met de veiligheid:

  • Controleer voor gebruik de bijtring op beschadigingen
  • Zorg dat er altijd toezicht is als je baby de bijtring gebruikt

Siliconen zijn snel statisch, en trekken daarom stof aan. Gelukkig zijn de bijtringen makkelijk schoon te maken. Je kunt de bijtringen makkelijk afspoelen, of met een sopje schoon maken. In siliconen kunnen geen bacteriën komen, waardoor het oppervlak schoon maken voldoende is. Let er bij het schoonmaken op dat je de eventuele houten onderdelen niet te vaak heel nat maakt. Daar kan het hout niet heel goed tegen. 

De bijtring kun je laten personaliseren door de naam aan de bijtring te laten maken. Natuurlijk kun je de bijtring zelf samenstellen qua kleuren. Maar misschien vind je het juist wel leuk om verrast te worden! Een bijtring heeft ongeveer 12 kralen (inclusief letterkralen) van ongeveer 15 mm.

Een bijtring shop je voor €8,95! Om te bestellen neem je contact op via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Voorbeelden