Inpakken

Wat is het toch ontzettend leuk om in te pakken! Een cadeautje van je cadeautje te maken. En wat zijn er toch veel leuke inpakspulletjes:-) Er zijn altijd cadeauzakjes om uit te kiezen in 3 verschillende maten. Vraag gerust naar de huidige voorraad (welke zich maar blijft uitbreiden, omdat ik ze zo leuk en handig vind:-)). De meeste van deze cadeauzakjes zijn dubbelzijdig bedrukt, waardoor je al heel snel een leuk ingepakt cadeautje hebt met 2 verschillende dessins! Sticker erop en klaar! Of je zorgt ervoor dat de binnenzijde voor een extra verrassing zorgt bij het openmaken. Deze cadeauzakjes zijn gemaakt van 80 grams papier en hebben het FSC Keurmerk.

De volgende maten cadeauzakjes zijn beschikbaar:

  • S: 7×13 cm – €0.20 per stuk; 5 voor €0,80
  • M: 12×19 cm – €0,25 per stuk; 5 voor €1,00
  • L: 17×25 cm – €0,30 per stuk; 5 voor €1,25

Ook zijn er altijd leuke sluitstickers op voorraad. Vraag gerust naar de huidige voorraad (ook deze breidt zich alleen maar uit;-)), of kijk op mijn social media voor een indruk! En het leukste is dat je er zelf op los mag mixen en matchen! Wie wordt daar nu niet blij van!

  • 10 stickers naar keuze voor €1,00
  • 20 stickers naar keuze voor €1,80
  • Een verrassingsset van 100 (!) stickers voor €6,00
  • Een stickervel (zie tweede foto hieronder) voor €1,00

Wil je nou zowel cadeauzakjes als sluitstickers kopen, dan kun je ook een verassingssetje van cadeauzakjes en sluitstickers kopen! Je ontvangt dan 10 cadeauzakjes (in de verschillende maten en in minimaal 2 soorten dessins) en 10 stickers of naar keuze het onderstaande stickervel. Je shopt dit verrassingssetje voor €2,50! Wil je iets bestellen? Je kunt bestellen door contact op te nemen via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Voorbeelden