Kinderkoffertjes

Wat schattig zijn ze toch: bedrukte kinderkoffertjes! Bijvoorbeeld als kraamcadeautje met daarop de naam en de geboortedatum van de baby. Of natuurlijk gewoon als verjaardagscadeau. Maar wat denk je van een koffertje om uit logeren te gaan, of voor de ‘ring security’ bij een bruiloft! Je kunt zelf aangeven welke tekst je op het koffertje bedrukt wil hebben. In overleg kijken we samen naar je wensen en de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook een al bestaand ontwerp kiezen uit de voorbeelden! De koffertjes zijn 25 cm breed x 18 cm hoog x 9 cm diep. Ze zijn gemaakt van dik geplastificeerd karton. Het handvat en de sluiting zijn van metaal. En ze zijn ook voorzien van metalen randjes aan de deksel en binnenkant voor extra duurzaamheid.

De koffertjes zijn in verschillende kleuren te bestellen. Neem gerust contact op voor meer informatie! Bedrukking kan in zwart, wit, of goud. Zoek je een andere kleur bedrukking, vraag dan even naar de mogelijkheden! Je kunt bestellen door contact op te nemen via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Mocht je helemaal iets unieks willen geven dan kun je ook een bedkoffertje geven! Dat is een bedrukt kinderkoffertje, met daarin een matrasje met hoeslakentje en een dekentje van 2 verschillende stofjes. Natuurlijk allemaal zelfgemaakt, waardoor je echt iets unieks hebt!

  • De prijs voor een bedrukt kinderkoffertje is €14,95.
  • Een bedkoffertje (let op: exclusief knuffeltje) kost €21,95.

Kleuren

Voorbeelden