Levertijd en verzenden

Na het plaatsen van je bestelling via mail, whatsapp, of het contactformulier, wordt beoordeeld of de bestelling duidelijk is. Dit zal doorgaans binnen een werkdag gebeuren. Indien nodig volgen hierna wat vragen ter verduidelijking.

Als de bestelling duidelijk is, wordt het totaalbedrag gecommuniceerd. Na je betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt. Bij ‘kant en klare’ producten is het streven dit binnen 2 werkdagen te posten. Als ik niet genoeg op voorraad heb, laat ik dit natuurlijk voor je betaling weten, zodat je zelf een keuze kan maken of je het toch erbij wil bestellen en er iets langer op wil wachten. Zelfgemaakte producten nemen meer tijd in beslag. Het streven is om deze binnen 3 werkdagen te maken, maar dit kan uitlopen tot 5 werkdagen. Onderling worden hier afspraken over gemaakt. Je wordt hiervan ook altijd even op de hoogte gehouden, zodat je weet wat je kan verwachten. Indien je een combinatie van zelfgemaakte en ‘kant en klare’ producten bestelt, wordt dit in één keer verzonden wanneer de zelfgemaakte producten klaar zijn.

Heb je een spoedklus? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Het verzenden gebeurt via PostNL. Indien je pakketje door de brievenbus past, bedragen de verzendkosten €4,00. Het wordt dan namelijk als brievenbuspakketje verzonden en je kunt je pakketje volgen met Track & Trace. Als gewone brievenbuspost verzenden kan ook; dan kunnen de verzendkosten lager uitvallen, omdat het op gewicht gaat. Het verzenden is dan voor eigen risico! In dat geval kan Van Mees niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketjes die zoekgeraakt zijn.

Als je pakket niet door de brievenbus past, bedragen de verzendkosten €7,25. Natuurlijk kun je je bestelling ook afhalen in Waalwijk. Dit gebeurt op afspraak.

Bij bestellingen vanaf €75,00 betaal je geen verzendkosten.