Mandjes

Deze mandjes zijn ideaal! Bijvoorbeeld om je sleutels in te bewaren, of je haarspulletjes. Je houdt je spullen bij elkaar en het staat ook nog eens mooi als decoratie! Ook in de baby- of kinderkamer staat een gehaakt mandje erg leuk!

De mandjes worden gemaakt van 9 mm garen van 100% gerecycled OEKO-TEX katoen. Het garen heeft een kern van polyester, waardoor het een zacht en flexibel koord is. De afwerking in de vorm van een leren labeltje (keuze bruin of zwart) met daaraan een bedeltje naar keuze maakt het helemaal af!

De mandjes hebben een diameter van ongeveer 20 cm en zijn ongeveer 6 cm hoog. Je shopt een mandje inclusief leren labeltje met bedeltje voor maar €10,95.

Mocht je een ander formaat mandje willen, dan is dat ook mogelijk. Neem dan even contact op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden, en wat de kosten gaan zijn.

Vraag gerust welke kleuren ik op voorraad heb, en dan kun je daarna altijd nog beslissen of er er een leuk mandje van wil bestellen! Je kunt bestellen door contact op te nemen via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Voorbeelden