Over mij

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt! Een persoonlijke benadering vind ik zelf heel belangrijk en wil ik daarom ook nastreven. Omdat ik dit zo belangrijk vind, wil ik hier graag wat meer over mezelf vertellen!

Ik ben Mayke van Hees, samenwonend met mijn vriend in Waalwijk, en ben geboren in augustus 1983 in Tilburg. Ik weet nog (en hoorde het daarna ook geregeld terug van mijn ouders) dat ik als kind urenlang achter elkaar kon knutselen. Kleuren, verven, kleien…. noem maar op! Ook wist ik als kind al dat ik juf wilde worden. En dat gebeurde… In augustus 2006 was ik juf in het speciaal onderwijs.

Na een heel aantal jaar voor de klas werd ik in 2015 ambulant dienstverlener. Nog steeds werk ik bij de ambulante dienst, met name gericht op kinderen met Taalontwikkelingsstoornissen. Al die jaren heb ik fulltime gewerkt, tot februari 2020. Ik wilde meer tijd voor mezelf. Vooral ook om creatief bezig te zijn, want ik had inmiddels herontdekt dat ik daar toch wel heel veel plezier uithaalde! En daarom ging ik 4 dagen in de week werken. De vrijdag werk ik nu niet meer, en die dag besteed ik vaak, net als veel andere vrije momenten tussendoor, aan het maken van allerlei verschillende dingen.

Ik merk nu dat ik de, voor mezelf soms vervelende, eigenschap heb dat ik iets zelf wil kunnen maken als ik iets zie. En hoezo zou je het dan bij één hobby houden?;-) Ik verveel me dan ook nooit, maar het gebeurt me weleens dat ik niet kan kiezen waar ik het meest zin in heb. Wat ik dan weer heel erg zonde van de tijd vind omdat ik dan gewoon niet tot kiezen kom;-) En omdat ik zo vaak creatief bezig ben is daar nu ‘van Mees’! Deze naam was trouwens nog wel lastig te bedenken, want ik wilde een naam waar ik alle kanten mee op zou kunnen. Ik zie namelijk nog steeds geregeld iets waar ik me dan in vastbijt omdat ik het zelf ook wil kunnen.

Een aantal willekeurige weetjes over mij:

  • Ik kan heel gelukkig en blij worden van kleine dingen (die vaak met geur te maken hebben): de buitenlucht na regen in de lente, de frisse was aan de lijn:-)
  • Dingen onthouden gaat me best goed af, alleen bepaal ik niet altijd zelf wat ik onthoud. Maar onthoud ik sommige (niet boeiende informatie) gewoon. Zoals, bij wijze van spreken, wanneer de dochter van een oom van een vriendin van mij jarig is
  • Hoofdpijn is mij niet onbekend. Daar heb ik geregeld last van (misschien toch niet zoveel onthouden dan zou je zeggen, maar ja… daar kies ik eigenlijk ook niet voor;-))
  • Ik vind het soms echt leuk om naar de dierentuin te gaan, en dan ga ik het liefst bij de apen kijken. Daar gebeurt tenminste altijd wel wat!
  • Ik kan uren ronddwalen op internet, op zoek naar allerlei leuke nieuwe ideeën!
  • Ik ben dol op lekker eten! En dus ook op uit eten gaan! Heerlijk!!!
  • In het middelpunt van de belangstelling staan vind ik dan weer echt verschrikkelijk!
  • Ook sta ik nooit echt heel charmant op foto’s… 

Zo, even genoeg over mezelf! Mocht je nog ergens vragen over hebben, dan laat het gerust weten!

Veel kijkplezier op de website!

Liefs Mayke