Shirts en sweaters

Een uniek shirtje of sweater en daarom heel erg leuk om als (kraam)cadeautje te geven! Je kunt zelf aangeven welke tekst je erop bedrukt wil hebben. In overleg kijken we samen naar je wensen en de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook een al bestaand ontwerp kiezen uit de voorbeelden! Ook kun je even bij de rompertjes naar de voorbeelden kijken! De witte shirtjes zijn verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 104. De shirtjes zijn verkrijgbaar met zowel lange mouwen als korte mouwen. De sweaters zijn verkrijgbaar in het zwart en momenteel in de maten 62 en 68. Materiaal: 100% zacht katoen.

Bedrukking kan in zwart, wit, zilver, goud, of rosé-gold. Wil je liever een andere kleur bedrukking, vraag dan even naar de mogelijkheden!

  • Een shirtje kost €12,95.
  • Een sweater kost €14,95.
  • Aanvulling op de wasvoorschriften: binnenstebuiten wassen, en niet strijken op de opdruk. 

Wil je iets bestellen? Laat dan weten of je een sweater wil of een shirt. Indien het een shirt betreft: wit of zwart en met lange of met korte mouwen? En natuurlijk welke maat en welke bedrukking je erop zou willen hebben! Je kunt bestellen door contact op te nemen via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Voorbeelden