Stickers

Stickers kun je nooit teveel hebben! En zeker niet van zulke leuke:-)! Je kunt ze eigenlijk altijd wel gebruiken. Om een cadeauzakje of envelop mee dicht te maken, om een sierlintje op je cadeautje te bevestigen, of om je cadeautje op te leuken! En zo tover je je leuke cadeau om in een fantastisch leuk cadeau!

En extra leuk is dat stickers helemaal niet zo duur zijn. Je shopt er namelijk 10 voor €1,00. En 20 stickers voor maar €1,80. Ze gaan per 5 van een soort, dus als je voor 10 stickers gaat kun je max. 2 soorten kiezen! Er zijn ook assorti stickers; deze zitten met meerdere kleuren/soorten op 1 rol. Als je deze kiest, krijg je dus verschillende soorten/kleuren.

Fijn om een voorraadje stickers in huis te hebben. En je zult zien dat je er zo doorheen bent! Als je niet kunt kiezen uit de verschillende stickers, kun je ook kiezen voor een verrassing set. Je krijgt dan een mix van 100 stickers. Deze shop je voor maar €6,95!

Wil je bestellen? Je kunt een bestelling plaatsen door contact op te nemen via mail, whatsapp of het contactformulier. Geef daarbij duidelijk aan welke stickers je wil, en hoeveel van elk!