Wagenhangers

Wat leuk zijn deze wagenhangers! Hier kan je baby onderweg fijn mee spelen. Samen met een bijpassend speenkoord, of een bijpassende bijtring en/of rammelaar natuurlijk helemaal leuk!:-)

De wagenspanners worden gemaakt van siliconen en/of hout. Siliconen zijn flexibel, stevig, heel gemakkelijk schoon te maken, en veilig. De siliconen kralen die worden gebruikt zijn 100% BPA vrij en er wordt alleen onbehandeld hout gebruikt. De volgende punten zijn altijd belangrijk in verband met de veiligheid:

  • Controleer voor gebruik het speenkoord op beschadigingen
  • Zorg dat er altijd toezicht is als je baby het speenkoord gebruikt

Siliconen zijn snel statisch, en trekken daarom stof aan. Gelukkig zijn de wagenhangers makkelijk schoon te maken. Je kunt de wagenhangers makkelijk afspoelen, of met een sopje schoon maken. In siliconen kunnen geen bacteriën komen, waardoor het oppervlak schoon maken voldoende is. Let er bij het schoonmaken op dat je de eventuele houten onderdelen niet te vaak heel nat maakt. Daar kan het hout niet heel goed tegen. 

Het speenkoord kan gepersonaliseerd worden met de naam. Natuurlijk kun je het speenkoord zelf samenstellen qua kleuren. Maar misschien vind je het juist wel leuk om verrast te worden! De wagenspanner is ongeveer 25 cm lang en deze shop je voor €8,95!

Heb je vragen of wil je bestellen? Neem dan contact op via mail, whatsapp, of het contactformulier.

Voorbeelden