Waxinelichthoudertjes

Deze leren waxinelichthoudertjes staan erg gezellig in huis en geven je theelichtje echt een boost! Handgemaakt van echt leer. Leer is een natuurlijk product. Hierdoor ontstaan ook nuances in kleur. Leuk om zelf te houden en in huis te zetten, maar natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven. Dat kan ‘live’, maar je kunt het ook, evt. samen met een kaartje als brievenbuspost verzenden. Bijvoorbeeld naar iemand die even een lichtpuntje kan gebruiken, of gewoon als fijne verrassing!

Er is altijd genoeg leer op voorraad, zeker in de standaardkleuren zwart en bruin. Maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. En zelfs een aantal leuke vachtjes. In overleg bepalen we van welk leer jouw waxinelichthoudertje(s) gemaakt worden!:-) Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een waxinelichthoudertje is geschikt voor een normaal formaat theelichtje (met een diameter van ongeveer 4 cm), en wordt exclusief waxinelichtjes geleverd. Zo lopen de verzendkosten niet onnodig op!:-). Een waxinelichthoudertje shop je voor maar €2,50 per stuk! Zorg ervoor dat je lichtje op een geschikte ondergrond staat.

Je kunt bestellen door contact op te nemen via mail, whatsapp, of het contactformulier.

VOORBEELDEN